Judit története

„Én úgy gondolom, hogy az első két hét volt nehéz, de egyébként az ételek elkészítése nem bonyolultabb, mint a normál étkezés. Nem tartottam ezt egyáltalán nyűgnek vagy tehernek, mert rendkívül ízletesek voltak az ételek amiket készítettem, a megadott receptek és a saját fejlesztéseim is. Úgyhogy szerintem az ételek elkészítése nem nehéz, meg lehet csinálni és sokkal jobb alternatívának tűnik, ha táplálékkal gyógyítunk, mint ha egy kis iskolásnak naponta többféle gyógyszert kellene bevennie, amitől álmos, fáradt, bágyadt lesz.

A betegségem miatt sajnos semmiféle sportot nem végezhettem, nagyon hamar elfáradtam és kimerültem. Az ötödik napon másfél kilométert tudtam pihenés nélkül úszni a meleg vizes medencében, izomgörcs nélkül. A tizedik napon pedig végigcsináltam egy 15 kilométeres gyalogtúrát. Mindenkinek csak javasolni tudom a diéta kipróbálását, mert a javulást amit a diéta hozott nekem, eddig semmilyen gyógyszertől nem kaptam meg. Megérte az a befektetés, amit az első két hétben beletettem.”

Judit, diétázó

Recepttárunkban számtalan ketogén receptet találsz, amit Judithoz hasonlóan, Te is könnyedén elkészíthetsz! A ketogén diétába illeszthető ételeket IDE kattintva éred el.