Hozzávalók

  • 18 g vaj
  • 20 g tojás
  • szegfűszeg
  • gyömbér
  • fahéj
  • 8 g kókuszliszt
  • 40 g speciális tápszer

Elkészítés

Olvasszuk meg a vajat, majd hagyjuk kihűlni.
Ehhez adjuk hozzá a kikevert tojást.
Keverjünk bele 5-7 csepp édesítőszert.
Mérjük ki a száraz hozzávalókat és jól keverjük össze őket, majd öntsük össze a száraz és folyékony alapanyagokat és addig keverjük, míg egynemű nem lesz.
Nyújtsuk ki a tésztát, majd osszuk 10 egyenlő részre, kis lapos köröket formálva belőlük (használhatunk szaggatót is).
160°C-on süssük 8 percig.
A sütiket légmentesen záródó edényben tartsuk.
A mélyhűtőben hónapokig eláll.