Hozzávalók
- 150 g kínai kel
- 10 g lilahagyma
- 1 dl habtejszín
- 7 g „Knorr” ételsűrítő
- 2 dl DM Bio zöldségleves-kocka
- 30 g „Tesco” Natúr tömlős sajt
- 20 g kókuszvaj
- 20 g extra szűz olívaolaj
Elkészítés
A megmosott kínai kelt „laskára”, a lilahagymát apróra vágjuk. A kókuszvajon átpirítjuk a hagymát és a kínai kelt, majd felengedjük 1 liter vízzel.
Beledobjuk a leveskockákat, 2 percig fedő nélkül, majd 14-15 percig fedő alatt főzzük.
Majd beletesszük az ételsűrítőt és a tejszínt, még egyszer felforraljuk.
Utána beleöntjük az extra szűz olívaolajat és a sajtkrémet.
A kellevelek felét szűrőkanállal kiemeljük, a főzeléket rúdmixerrel pépesítjük, majd az egészben maradt kelleveleket is belekeverjük.