Hozzávalók

  • 150 g kínai kel
  • 10 g lilahagyma
  • 1 dl habtejszín
  • 7 g „Knorr” ételsűrítő
  • 2 dl DM Bio zöldségleves-kocka
  • 30 g „Tesco” Natúr tömlős sajt
  • 20 g kókuszvaj
  • 20 g extra szűz olívaolaj

Elkészítés

A megmosott kínai kelt „laskára”, a lilahagymát apróra vágjuk. A kókuszvajon átpirítjuk a hagymát és a kínai kelt, majd felengedjük 1 liter vízzel.
Beledobjuk a leveskockákat, 2 percig fedő nélkül, majd 14-15 percig fedő alatt főzzük.
Majd beletesszük az ételsűrítőt és a tejszínt, még egyszer felforraljuk.
Utána beleöntjük az extra szűz olívaolajat és a sajtkrémet.
A kellevelek felét szűrőkanállal kiemeljük, a főzeléket rúdmixerrel pépesítjük, majd az egészben maradt kelleveleket is belekeverjük.